Miksi valita meidät?

Olemme suomalainen yritys ja kivijalkaliikkeemme löydät Tampereen lähistöltä Kangasalta. Valikoimaamme lukeutuu maailman koru- ja kellobrändien hohdokkaimmat yksilöt. Uudistamme valikoimaamme jatkuvasti jolla varmistamme, että pysymme ajan hermoilla ensimmäisten joukossa. Upouudesta verkkokaupastamme löydät lahjat niin pieniin kuin suuriinkin juhliin, nopealla toimitusajalla. Kaikki tuotteet löytyvät varastostamme (muutamia poikkeuksia lukuunottamatta) ja tuotteet pakataan ja lähetetään valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa.

Verkkokaupan tuotteiden lisäksi sinulla on mahdollisuus toteuttaa haaveilemasi koru aitona ja ainutlaatuisena kultasepän käsityönä, jolloin kultaseppä suunnittelee ja toteuttaa työn alusta loppuun. Tilaa siis itsellesi tai rakkaimmallesi uniikki lahja, tahdothan korun olevan vertaistaan vailla niin kuin kantajansakin. Tahdothan?

Emme ole vain verkkokauppa, vaan tarjoamme palveluja monen vuoden kokemuksella. Meiltä saat aina laatua kilpailukykyisellä hinnalla, luotettavasti.

Tietoa meistä

Hannu Salo

Kultaseppä

Yritys on toiminut Kangasalla jo vuodesta 1988 kultaseppä Hannu Salon omistuksessa. Kultaseppäkoulusta vuonna 1986 valmistunut seppä on kartuttanut tietoa ja taitoa jo yli 30 vuoden ajan. 

Valmistamme, huollamme sekä korjaamme kulta- ja hopeakoruja. Korujen lisäksi valikoimaamme kuuluvat sekä merkki- että seinäkellot ja näiden huollot. Vihki- ja kihlasormuksien suunnittelu ja valmistus asiakkaan toiveesta on vahvinta osaamistamme. 

Sijainti

Osoite

Myllystenpohjantie 2, 36200 Kangasala, Suomi

Myymälän aukioloajat

Maanantai-Perjantai

10-17

Lauantai

Sopimuksen mukaan

Ota meihin yhteyttä 

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa